Τοποθεσία

Αλμυρός

Η περιοχή του Αλμυρού που βρίσκεται το ξενοδοχείο μας, πήρε την ονομασία της από τον Αλμυρό ποταμό που εκβάλει εκεί, και τον μεγάλης περιβαλλοντικής αξίας υδροβιότοπο που σχηματίζεται στο δέλτα του. Η παραλία του Αλμυρού, στην οποία εκβάλει ο ποταμός, είναι η δημοφιλέστερη παραλία της πόλης του Αγίου Νικολάου.

Στην περιοχή μπορείτε να βρείτε όλες τις ανέσεις, όπως οργανωμένη παραλία, ταβέρνες και καφετέριες, μαγαζιά και επιλογές για τη νυχτερινή σας έξοδο. Είναι ιδανικός προορισμός για οικογένειες. 

Άγιος Νικόλαος

Ο Άγιος Νικόλαος είναι η πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου και βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Κρήτης. Σημείο κατατεθέν της πόλης αποτελεί η λιμνοθάλασσα Βουλισμένη, που βρίσκεται στο κέντρο, καθώς και οι όμορφοι εμπορικοί δρόμοι με μικρά μαγαζάκια για τις αγορές σας.

Μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε κοντά στον Άγιο Νικόλαο είναι η δημοφιλής Ελούντα με τις όμορφες παραλίες της, το νησί της Σπιναλόγκας με το φρούριό της και η περιοχή της Αμμουδάρας με τις οργανωμένες παραλίες και τα κέντρα εστίασης.

Αποστάσεις

Στάση λεωφορείου: 50 μέτρα από το Ξενοδοχείο
Χρόνος πεζοπορίας έως τον Άγιο Νικόλαο: 15 λεπτά
Χρόνος οδήγησης έως τον Άγιο Νικόλαο: 5 λεπτά

Ενημερωτικό δελτίο

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
Αλμυρός, Άγιος Νικόλαος - Κρήτη. Τηλ: +30 28410 82813, Φαξ: +30 28410 82813, E-mail: info@almyrossandcrete.gr